Ağustos 23, 2021

Osasuna - Celta Vigo İddaa Tahmini 23.08.2021

Osasuna'da orta saha Lucas Torro sakat. Celta'da stoper Fontan, hücum oyuncusu Baeza sakat. Sağ bek Mallo cezalı. 

Osasuna kendi sahasında kazanmaya oynayan bir takım oldu hep. Arrasate ilk maçtaki 11'iyle sahada olacak gibi gözüküyor. Çift forvet Kike ve Budimir'i izleyeceğiz birlikte. Bu ikilinin anlaşması için biraz daha zamana ihtiyaç var. Diğer yandan geçen sezon da takımda olan sol bek Manu Sanchez'i Atletico'dan tekrar kiraladılar. Manu'nun bugün 11'de olması bekleniyor. Genç bek isabetli ortaları ve hücumda kurduğu oyunlarla Osasuna'ya güç katan bir isimdi. 

Celta tarafına bakarsak Hugo Mallo'nun yokluğu önemli. Defanstan hem Mallo hem de Fontan'ın olmaması defans dörtlüsünün dengesini bozacaktır. Diğer yandan Atletico karşısında ilk yarıda değil ama 2. yarıda daha iyi bir Celta vardı. Sezon başı itibariyle bazı oyuncular kondisyon olarak iyi değiller ancak yedek kulübesinde de Solari, Cervi ve Bertran gibi 3 ofansif ismin olması Coudet'in elini rahatlatıyordur. 

Celta'nın defansif zaaflarını Osasuna değerlendirebilir. Diğer yandan Celta'nın hücum gücünü de Osasuna'ya göre daha önde görüyorum. Karşılıklı golleri tavsiye ederim.7/10 Son dakikaya kadar heyecanlı bir maç izleyeceğimizi düşünüyorum. İki taraftan biri 2-1 kazanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder