Ağustos 16, 2021

Villarreal - Granada İddaa Tahmini 16.08.2021

Villarreal'de Pau Torres kadro dışında. Parejo, Chukwueze sakat. Granada'da önemli bir eksik yok. 

Villarral hafta içi Süper Kupa maçı oynadı. Chelsea'ye penaltılarla elendiler. Yeni forvet Dia'nın biraz zamana ihtiyacı var gibiydi. Parejo'nun yokluğunda Trigueros oyun kurma anlamında çok yalnız kaldı. Süper Kupa sınavında görev yapan Pau Torres yerine stoperde yeni transfer Mandi'yi izleyeceğiz, takımın geri kalanı ise aynı olacak gibi gözüküyor. 

Granada'da başarılı teknik direktör Diego Martinez ayrıldı yerine Robert Moreno geldi. Moreno genç bir teknik adam. La Liga'da bir tecrübesi yok ama hırslı ve adından söz ettireceği bir başlangıç yapmak isteyecektir. Granada'da Soldado, kaleci Silva ve orta saha Yangel takımdan ayrıldılar. Soldado'nun yeri Bacca ile doldu. Bacca bugün eski takımına karşı 11'de başlayacak. Kanatlarda Puertas ve Luis Suarez'i izleyeceğiz. Orta alanda ise Gonalons ve Milla'nın yanında yeni transfer Monchu olacak. 

Her iki takım da 2'şer yeni oyuncu ile oyuna başlayacak gibi duruyor. Villarral favori ama geçen sezon iç sahada sürekli puan kaybeden, deplasmanda ise daha rahat oynayan bir takım vardı. Bugün de gözü kapalı onlara güvenmenizi tavsiye etmem. Bir müddet 0-0 gidebilecek kilitlenen bir oyun bekliyorum. 1-1 ya da 1-2 skorlarına yakınım. Granada yenilmez bahsini 6/10 öne koydum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder