Ağustos 14, 2021

Alaves - Real Madrid İddaa Tahmini 14.08.2021

Alaves'te sağ bek Ximo sakat. Real Madrid'te Mendy, Carvajal, Marcelo, Toni Kross ve Ceballos kadroda yok. Odegaard da kadroya alınmadı. 

Alaves'te önemli bir eksik yok. Alaves muhtemel 11'lerde çift forvet Lucas ve Joselu ile başlayacak gibi gözüküyor. Calleja yine de iki oyuncudan birini kulübeye çekerek orta sahayı bir fazla oyuncuyla tutmayı seçebilir. Her iki durumda da en az Real Madrid kadar oyunun içinde yer alabileceklerini düşünüyorum. Real Madrid'in savunmada eksikleri göz önüne alınınca Alaves'in çift forvetle Real'in üstüne gitmesini daha doğru bulduğumu söyleyebilirim. 

Real Madrid Ancelotti ile yeni bir sayfa açtı. Ancak kadroda Alaba dışında bir değişim yok henüz. Ancelotti özellikle Bale'i kazanmak için çabalayacaktır. Real'i ilk çalıştırdığında Bale'den iyi performans almayı başaran ender hocalardan biriydi çünkü. Bugün de Bale'in biraz kıpırdandığını görürüz bence ama aynı şeyi Hazard için söyleyemeyeceğim. 2 yıldır sakatlıkların da etkisiyle Hazard'ın herhangi bir verimi ve iyi oyunu olmadı. Bugün ilk 11'de başlasa da 2. yarıyı görmesi zor gibi. Ancelotti'nin Zidane kadar Hazard'a tahammül edeceğini düşünmüyorum. 

Real'i birkaç hafta sonra daha oturmuş izleyebiliriz ama henüz savunmada kırılgan ve bitirici vuruşlarda zorlanan bir takım görebiliriz. Alaves 2 fark yemez bahsini öne koydum. 7/10 Skor tahminim 1-2

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder