Ağustos 15, 2021

Celta Vigo - Atletico Madrid İddaa Tahmini 15.08.2021

Celta'da Okay ve Emre kadroda yok. Atletico'da Felix, Felipe ve Hector Herrera sakat. Takıma geç katılan Trippier ve Suarez kadroda ama 11'de başlamaları zor gözüküyor. 

Celta az ama öz nokta transferler yaptı. İki as kalecileri sakatken sezonu 3. kaleci ile tamamlamışlardı. Kaleye tecrübeli bir kaleci Arjantin'den Dituro'yu aldılar. Sol bekte Olaza ayrılınca kiralık Aaron ile son bölümleri geçirmişlerdi ama Aaron'dan yeterli verim alınmadı. Huesca'dan sol bek Javi Galan geldi ve sol açığa Nolito'yu yedeklemek adına Cervi alındı. Galan ve Dituro'yu 11'de bekliyoruz. Cervi de büyük ihtimalle 2. yarıda oyuna dahil olacaktır. 

Coudet ile iyi bir sezon geçirdiler. Büyük takımlara kafa tuttular. Barça ve Villarreal'i yendiler. Betis, Sevilla, Real Madrid'e yenilirken her defasında skor üretip rakiplerine kök söktürdüler. Celta geçen sezon kaldığı yerden devam edecektir. 

Son şampiyon 3'lü savunması ile devam edecek. Bugün beklerde Saul ve Carrasco'yu izleyebiliriz. Forvet pozisyonunda Llorente ve Correa ile başlayacaklar. De Paul takviyesi önemli. İlk maçtan farkını gösterebilecek bir oyuncu. De Paul'un gelişi hem Suarez'i hem de Llorente'yi rahatlatacaktır. 

İki taraf adına da iyi oyun bekliyorum. Celta'da sol bek Galan'ı, Atletico'da da De Paul'u dikkatle takip edin derim. KG var seçimini 8/10 öne koydum. 1-1, 2-2 skorlarına yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder