Ağustos 27, 2021

Valencia - Alaves İddaa Tahmini 27.08.2021

Valencia'da önemli bir eksik yok. Alaves'te sol bek Duarte cezalı. 

Her iki takımın da oturmuş 11'leri var. Alaves teknik direktörü Calleja ile biraz daha fazla çalışma imkanı bulurken, Valencia Bordalas ile henüz 3. resmi maçına çıkıyor.

Valencia ilk iki maçta 4 puan topladı. Göz doldurucu bir futbolları yoktu. İlk maçta zaten eksik oynadıkları için hesaba katamayız. Granada karşısında ise oyunun kontrolünü rakibe bırakırken ön alanda kontralarla etkili olmaları beklenebilirdi. Fakat bekleri çıkarmayan Bordalas'ın oyununda Gaya ve Correia etkisizleşmiş gibi görünüyor. Valencia'nın iki bekinin de hücumda ne kadar etkili oynadıklarını biliyoruz ama bu sistemde eski etkinliklerini bulamıyorlar. Bugün Alaves'e karşı kazanmaları için bu iki oyuncunun katkısı ve savunma dengesini bozması önemli bana kalırsa. 

Alaves'e bakarsak Real Madrid karşısında hücumda iyiydiler. Mallorca maçında kendi sahalarında eksik kalınca son bölümlerde zorlandılar. İki forvet transferi yaptılar. Sylla ve De La Fuente takıma katkı sağlayabilecek farklı tarzda forvetler. 

Valencia'nın potansiyeli daha fazla ama iki maçtaki oyunları ile bu kadar favori olmalarını doğru bulmuyorum. 1-1, 2-2 skorlarına yakınım. Beraberlik bahsini 4/10 deneyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder