Ekim 02, 2021

Atletico Madrid - Barcelona İddaa Tahmini 02.10.2021

Atletico Madrid'te Cunha sakat. Kondogbia cezalı. Trippier'in durumu net değil. Barcelona'da Pedri, Agüero, Braithwaite, Dembele sakat. 

Atletico'da De Paul, Koke ve Lemar orta sahasını görebiliriz. Orta alan anlamında en iyi üçlüyle oynayacaklarını söyleyebilirim. Forvette ise Felix ile Suarez bekleniyor. Correa ve Griezmann gibi skor direkt etki edebilecek diğer ikili de kenarda olacaklar. 

Barcelona'ya bakarsak Koeman, Atletico'nun 3'lü sistemine aynı şekilde karşılık vermek isteyebilir. Araujo, Pique ve Eric ile 3'lü defansın önünde De Jong, Busquets ve Gavi'yi görebiliriz. Luuk ve Depay da forvette yer alabilirler. 

Bu tarz 3-5-2 oynayacak iki takımın oyununda kenar beklerinin oyun kurmadaki aktifliği ve orta sahanın skora katkısı öne çıkacaktır. Bir süre sıkışan ve 0-0 giden bir oyun görebiliriz. 1-0 ya da 0-0 gibi skorlar bana yakın gözüküyor. Yazımı hazırlarken 2.5 altı ya da Atletico Madrid kazanır seçimleri arasında kalmıştım. Atletico'nun skora dönük oyuncularını daha fazla gördüğüm için ev sahibini kazanır bahsini öne koydum. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder