Ekim 03, 2021

Getafe - Real Sociedad İddaa Tahmini 03.10.2021

Getafe'de kanat oyuncuları Jankto ve Vitolo sakat. Real Sociedad'ta orta saha Guridi, Illaramendi, forvet Sörloth ve Carlos, David Silva, sol bek Monreal sakat. 

Getafe 7 maçta 0 puan aldı. Artık son şansını kullanıyor. Michel'in takımı en az 2 gol bularak önümüzdeki haftalara umutla bakmak zorunda. Aksi takdirde teknik değişime gideceklerdir. Barcelona ve Atletico Madrid karşısında gol bulan ve bu maçlara iyi konsantre olmuş bir takım izlemiştim. Özellikle iç sahadaki Atletico Madrid maçında ilk 45 dakikada rakibe top göstermemeyi başarmışlardı. Büyük ihtimalle bugün de aynı şekilde arzulu bir başlangıç yapacaklardır. 

Sociedad perşembe günü Avrupa Ligi maçından çıktı. Çok fazla sakat oyuncuları olduğu için yeterli rotasyonu yapmaları zor gözüküyor. Oyarzabal, Portu, Merino gibi üzerine fazla yük binen isimlerden bugün de verim almak zorundalar. Tek iyi haber Isak'ın iyileşmesi ve muhtemelen 11'de başlayacak olması. 

Getafe'nin golsüz bir maça tahammülü olmayacağını düşünüyorum. Bugün mutlaka gol bulacaklardır. Sürpriz bir tercih olsa da iki tarafın skor bulmasını öne koydum. 6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder