Ekim 16, 2021

Levante - Getafe İddaa Tahmini 16.07.2021

 Levante'de Bardhi, Campana, Malsa, Vukcevic sakat. Getafe'de Jankto, Vitolo ve Mata sakat. 

Her iki takım da yeni teknik direktörleri ile sahada olacak. Levante'nin başına Javier Pereira geçti. Pereira tanıdığım bir teknik adam değil, çünkü La Liga'da yardımcı antrenörlükler dışında 1. adam olarak hiç görev almadı. 1. adamlık kariyerini de sadece Çin'de yapmış. 

Getafe'de ise Kike Sanchez Flores görev başında. Bordalas gibi bir teknik adamdan sonra takımın yapısını 360 derece tersine çevirecek Michel çok yanlış bir seçimdi. 8 hafta boşu boşuna geçti Getafe adına. Getafe kadrosunun hakkını verebilecek doğru teknik adamı buldu diyebilirim. Sanchez Flores'ten muhteşem bir futbol beklemeyin. İyi oyun anlamında beklentiler oluşmasın. Ama Flores, Bordalas'ın devamını getirebilecek benzer bir oyun oynatacaktır. Bu da Getafe'nin alıştığı oyun demek. Bu yüzden teknik adam ve kadro uyumunu bence çabuk yakalarlar. İlk maçtan da puan almalarını beklediğimi söylemeliyim. 

Çifte şans Getafe yenilmez oranları düşük. Levante topa hakim olmak ve oyun kurmak isterken, Getafe az ama öz hücumlarla öne geçerek maçı tamamlamaya çalışabilir. İlk yarıda 0-0 gidebilecek bir oyun beklediğimden 6/10 İY beraberliği oynanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder