Ekim 22, 2021

La Liga 10. hafta Cumartesi 22.10.2021

VALENCİA-MALLORCA

1

İlk 4 haftada yenilgi yüzü görmeyen Valencia son 5 haftada 3 yenilgi aldı. Oynadıkları rakipler Barcelona, Sevilla ve Real Madrid’ti. Fikstürün zorlu tarafını geride bıraktılar. Yarasalar adına tekrar ayağa kalkma maçı. Mallorca direnemez. Ev sahibi kazanır.
 

CADİZ-ALAVES

YOK

Henüz ritimlerini bulamamış, kötü oynayan iki takım karşılaşıyor. Bu tür eşleşmelerde kötünün iyisini bulmalı, ya da ikisinin de başarısız olduğunu kabul etmeliyiz. Cadiz gol yemeden harekete geçmezken Alaves 5’li savunma yapıyor. ‘KG yok’ en iyi seçim.
 

ELCHE-ESPANYOL

İY 0.5 ÜSTÜ 

Espanyol iç sahada aldığı 3 galibiyetle hayat buldu. Deplasmana da bu oyunlarını yansıtmalarını bekliyorum. Elche’yi beğendiğimi hep söylüyorum. La Liga’yı taşıyabilen kaliteli ve bitirici forvetlere sahipler. Hızlı başlarlar, ilk devrede en az 1 gol izleriz.

A.BİLBAO-VİLLARREAL

0

Villarreal perşembe günü İsviçre deplasmanına gittikten sonra Cumartesi Bask deplasmanına giderken rotasyon yapmak zorunda. İyi haber şu ki milli arada tüm sakatları düzelen bir Villarreal var. A.Bilbao iyi olsa da maçı koparmakta zorlanabilir. Beraberlik denenmeli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder