Ekim 17, 2021

Celta Vigo - Sevilla İddaa Tahmini 17.10.2021

Celta'da orta saha Tapia sakat. Sevilla'da stoper Kounde ve forvet En Nesyri sakat. Stoper Diego Carlos cezalı. Papu Gomez kadroda yer almadı. 

İki tarafın da eksikleri maçı etkileyebilir. Sevilla harika kadro kurmasına rağmen tandemin iki stoperi olmadığında o boşluğu dolduramıyor. Bugün stoperlerden biri Rekik olacak yanında Fernando ya da Gudelj arasında bir seçim yapılabilir. Susa, Rafa ve Ocampos üçlüsü de ileride yer alacaklar. 

Celta'da ise Tapia takımın pelerinsiz kahramanlarından biri. Defans ve hücum arasındaki köprüyü kuran Tapia olmadığında Celta'nın orta sahası fazlasıyla kırılgan kalabiliyor. Tapia yerine Beltran ve Denis Suarez'i orta sahanın ortasında izleyeceğiz. Hücumdaki dörtlü Cervi, Brais, Santa ve Aspas orta alana ne kadar yardım ederse Celta o kadar maçta kalabilir. Ama hem yerleşim hem de defansif özellikler olarak Sevilla'nın orta alanda maça ağırlığını koyabileceğini düşünüyorum. 

Deplasmanlarda Sevilla'ya güvenmek zor. Defansın değişmesi onları zorlayabilir. Maçı kazanırlarsa orta sahanın direnciyle kazanırlar. Taraf bahsindense TGS 2-3 seçimini erken tahmin olarak düşünmüştüm. 6/10 oynanabilir. Biraz daha yüksek oran arayanlar için Sevilla tek farkla kazanır bahsi oynanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder