Ekim 03, 2021

Granada - Sevilla İddaa Tahmini 03.10.2021

Granada'da kadro açıklanmadı. Orta saha Eteki sakat. Stoper Duarte yedekte olabilir. Sevilla'da orta saha Delaney cezalı. Forvet En Nesyri sakat. 

Endülüs bölgesinden iki takım derbide karşılaşıyorlar. Robert Moreno-Granada birlikteliğinden henüz verimli bir futbol ortaya çıkmadı. Granada'da oyuncular değişmedi ama sistemin değişmesi takımı etkilemiş durumda. 

Sevilla tarafına bakarsak bu sezon daha geniş bir kadro ile oynuyorlar. Şampiyonlar Ligi maçları ile birlikte ligde zaman zaman zorlanabilirler ama skora etki edebilecek ve oyun kuran Suso, Papu Gomez gibi isimlere sahip olmaları ile her maçın kilidini açabilecek durumdalar. Bugün Rafa Mir, Lamela ve Ocampos üçlüsü ile başlayacak gibi gözüküyorlar. 

Granada istekli bir oyun oynayabilir ama savunma dirençlerini yeterli bulmuyorum. Gol yediklerinde çabuk dağılan bir görünümdeler. Sociedad, Vallecano ve Betis maçlarında birden fazla gol yemişlerdi. Her ne kadar Sevilla deplasmanlarda çok iyi olmasa da Granada'nın savunmasına güvenmediğim için Sevilla'nın en az 2 gol bulmasını beklerim. Sevilla 1.5 üstü atar bahsi denenmeli. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder