Ocak 22, 2023

Athletic Bilbao - Real Madrid İddaa Tahmini 22.01.2023

Athletic Bilbao'da stoper Yeray cezalı. Stoper İnigo sakat. Real Madrid'te sağ bekler Lucas ve Carvajal, Alaba ve Tchouameni sakat. 

Real Madrid geçen sezon da bu zamanlarda düşüşler ve puan kayıpları yaşamıştı. Dünya kupasının olumsuz etkisini de takımda görüyoruz. Süper Kupadan elendikten sonra Kral Kupası'nda önemli bir galibiyet aldılar. 2-0'dan 3-2 geri dönmek herkesin harcı değildir. Asensio ve Cabellos gibi Ancelotti'nin kenarda unuttuğu iki oyuncuyla bunu başardılar. Büyük ihtimalle bugün de 2. yarıda iki oyuncudan oyunu çevirmesi beklenecektir. 

Bilbao tarafına gelirsek milli aradan onlar da etkilendiler. Williams kardeşler formda değiller, Valverde biraz onları kenarda oturtmalı. Kupada çarşamba günü oynadılar. 90 dakika gol arayan ve rakibi oynatmayan baskın bir oyun oynadılar. Bugün daha hareketli bir Bilbao göreceğimizi düşünüyorum. Bu tarz büyük maçlara her zaman iyi konsantre olurlar. 

Erken tahminim 2.5 altı bahsi yönündeydi. Son bölümlerde 3. gol riski de olabileceğini düşünüyorum. 1-1, 1-2 skorlarına yakınım. KG var seçimini 7/10 öne koydum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder