Ocak 29, 2023

Real Madrid - Real Sociedad İddaa Tahmini 29.01.2023

Real Madrid'te Carvajal, Tchouameni, Alaba, Mendy, Lucas sakat. Real Sociedad'ta yeni sakatlar David Silva ve Mikel Merino. Barrenetxea kadroda yok.

Sociedad sakatlar ile başa çıkmasını iyi bilen bir takım. Marin, Navarro gibi genç yetenekler kupada Bask ekibini oldukça rahatlatan isimlerdi, şimdi lig için de bu iki ismin hazır olduğunu söyleyebiliriz. Marin'i David Silva yerine 11'de izleyeceğiz. Navarro ve Oyarzabal da ikinci yarıda hücuma takviye olacaklar. Sörloth, Kubo ve Brais üçlüsü Sociedad'ın yükselen formunda en belirleyici oyuncular oldular. 

Real tarafına bakarsak sağ beklerden sonra sol bek Mendy'nin de sakatlanması Ancelotti'yi epey düşündürüyor olmalı. Mendy'nin yerine yara bandı Camavinga'yı orda görürsek şaşırmayalım. Aslında Odriozola ve Vallejo gibi defans oyuncuları kadroda ama Ancelotti bu iki isme de güvenmediği için pek sahaya sürecek gibi görünmüyor. Nacho sağ bekte, Camavinga sol bekte olabilir. Modric dinlenirse Cabellos, Kross ve Valverde ile orta sahayı kuracaklar. 

Real'de orta göbeğin defansif kırılkanlığı ve beklerin uyumsuzluğu Sociedad'a pozisyon olarak dönecektir. 1-1, 2-1 skorlarına yakınım. KG var seçimini öne koydum. 8/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder