Ocak 21, 2023

Sevilla - Cadiz İddaa Tahmini 21.01.2023

Sevilla'da Marcao, Telles, Delaney, Papu Gomez, Corona sakat. Acuna cezalı. Cadiz'de stoperler Chust, Fali, Cala, orta sahalar Garrido ve Jose Mari ile bek Zaldua sakat. 

Cadiz'de 3 stoperin sakat olması Sergio'yu en çok zorlayan kısım. Genç takımdan Mbaye'yi kadroya çıkarmışlardı. Elche maçında Fali sakatlanınca forma şansı bulmuştu. Yine Mbaye ve Luis Hernandez ikilisini stoperde izleyeceğiz. Sergio sistemini değiştirdi, tek forvete döndü, hücumda daha efektif olduklarını düşünüyorum. Bu da aslında oyun kurucu Alex Fernandez'e sonunda yer açmayı başarması sayesinde oldu. 

Sevilla'ya gelirsek Salı günü kupada tur atladılar. Hafta içi çeyrek final maçında Osasuna ile karşılaşacaklar. Düşme hattındalar ve direkt rakiplerinden birini ağırlıyorlar. Ocampos kadroya geri döndü. O gittikten sonra hücumda çok istikrarsız bir takım olmuşlardı. Ocampos Sevilla adına işleri biraz düzeltebilir. Genel anlamda ise elle tutulur bir tarafları yok. 

Taraf bahsi açısından zor bir maç. Erken tahminimde ilk yarı 0.5 üstü seçimini kullanmıştım, oranı biraz az bulduğumu söyleyebilirim. İlk yarı deplasman 0.5 üstü bahsi bence iyi orandan 5/10 denenebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder