Ocak 18, 2023

Kral Kupası Son 16 Turu Çarşamba ve Perşembe

R.BETİS-OSASUNA

2.5 ÜSTÜ
Süper Kupa yarı finalinde Barcelona’ya elenen R.Betis 5 gün dinlenerek hazırlık yaptı. Osasuna ligde kullanamadığı geniş kadrosunu kupada değerlendirir. İki tarafın da istekli bir oyun oynamasını bekliyorum. Karşılıklı goller ve 3. gol de gelir. 2.5 üst ideal.


S.GİJON-VALENCİA

İlk gol dep.
Real Madrid’e Süper Kupa yarı finalinde elenen Valencia için Kral Kupası devam ediyor. Yarasalarda bu tarz maçları kolay çevirebilecek bitirici özellikte hücumcular fazla. S.Gijon Segunda’da orta sıralarda hedefsiz bir takım. İlk golü Valencia’dan bekliyorum.


A.BİLBAO-ESPANYOL

İY 0
A.Bilbao formsuz. Valverde kenarda unuttuğu bazı oyunculara şans tanımalı. Kral Kupası Bask ekibi için her zaman önemlidir. Espanyol ligde kritik eşikte. As oyuncularını dinlendirecektir. İlk yarıda kaos futbolu görebiliriz. Devrede beraberlik denenir.


LEVANTE-ATL.MADRİD

10
Segunda’da olmasına rağmen La Liga kadrosunu koruyan ve şampiyonluğa oynayan Levante hep Atl.Madrid’e ters gelen bir ekip olmuştur. Yedek kadroları ile bile Atl.Madrid’e karşı motive olabilecek oyunculara sahipler. Değerli orandan Levante yenilmez denenmeli.


VİLLARREAL-REAL MADRİD

VAR
Süper Kupa finalinde Barcelona’ya kaybeden Real Madrid acilen toparlanmalı. Ara tatil Los Galacticos’u formundan uzaklaştırdı. Villarreal yeni sistemine artık uyum sağladı. Real Madrid’i ligde yenmenin özgüveni ile sahada olurlar. İki takım da skor üretir.



CEUTA-BARCELONA

VAR
Afrika topraklarında kalan İspanya’nın özerk bölgesi Ceuta 3. Lig’de kendi grubunda son sırada yer alıyor. Barcelona Arap Yarımadası’nda Süper Kupayı kazandıktan sonra Afrika topraklarına gidiyor. Ev sahibi sürpriz için uğraşır. İki takım da skor üretir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder