Ocak 22, 2023

Barcelona - Getafe İddaa Tahmini 22.01.2023

Barcelona'da Ferran Torres ve Lewandowski sakat. Getafe'de Arambarri'nin sakatlığı sürüyor. Yedek forvet Münir'in durumu net değil. 

Barcelona kupada tur atladı, çarşamba günü Sociedad'ı ağırlayacaklar. Lewandowski yerine Ansu'yu ilk 11'de görebiliriz. Xavi bu dönemde en çok Gavi ve Pedri'nin formuyla mutlu oluyordur. Lewa yokken takımı taşıyabilecek oyuncular gerekiyor. Skor bulabilen orta sahalar takımlar için çok değerli. Pedri ve Gavi skor yapma anlamında Xavi ve Iniesta'yı bile geçebilirler. 

Getafe tarafına gelirsek bu maçta ağır bir yenilgi alınırsa Kike Sanchez ile yollar ayrılabilir. Takım düşme hattında ve özellikle defansif olarak hiç iyi sinyaller vermiyor. Getafe Bordalas'tan sonra Sanchez ile birlikte hep mücadelesi, defansif sertliği ve kolay kolay pozisyon vermemesiyle öne çıkıyordu. Bu sezon ise savunma anlamında yeterli seviyede değiller. Üst üste her maçta çok basit hatalar ile goller yiyorlar. Bugün de bütün oyuncularını kendi bölgesine yığan ve oyunu kilitlemeye çalışan bir Getafe izleyeceğiz. Fakat Barça'nın bu kilidi açması bence uzun sürmez. İlk yarıda Barça aradağı golü bulur. İlk yarı Barcelona kazanır bahsini öne koydum. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder