Eylül 20, 2016

La Liga 19 Eylül Pazartesi


Alaves-Deportivo

Alaves’te önemli bir eksik yok. Deportivo’da forvet Joselu, sol bek Fernando Navarro ve stoper Sidnei sakat.

Deportivo, Arsenal’e transfer olan forveti Lucas’ın yerine getirdiği Joselu’yu geçen hafta sakatlık yüzünden kaybetti. Özel izinle apar topar Ryan Babel’i transfer ettiler. Babel, Kasımpaşa dönemlerini iyi geçirmişti, takımın aradığı tarzda bir oyuncu, etki edeceğini de düşünüyorum. Bugün kadroda yer aldı ama transferi henüz yetişmediği için sahaya çıkamayacak. Deportivo’nun içeride de dışarıda da fazla pozisyon bulabildiğini söylemek zor. Az pozisyondan gol çıkarabilen oyuncuları Lucas da gidince, Andone’un gol atması için sürekli oyunun içinde kalması gerekiyor. Duran topları ise iyi kullandıklarını söylemek gerek.

Deportivo: Lux – Juanfran, Albentosa, Arribas, Luisinho –Borges, Mosquera – Bruno Gama, Fajr, Marlos Moreno - Andone.

Alaves kısmında ligin yeni takımı olarak Atletico ve Barcelona deplasmanlarını şanslı bir şekilde 4 puanla kapatmanın haklı mutluluğu var. Bu deplasmanlarda kötü oynamadılar ama rakiplerinin eksikleri kaynaklı şanslı olduklarının altını çizmeli. Kolombiyalı Daniel Torres’in iyi organize ettiği takımda, ilerideki üçlü Edgar, Ibai ve Deyverson, Deportivo’nun hücum kısmına göre bana daha çok güven veriyor.

Alaves: Pacheco – Theo Hernández, Alexis, Laguardia, Raúl García – Kiko Feminía, Llorente, Torres – Edgar, Deyverson, Ibai Gómez.

Alaves’i kazanmak adına bir adım önde görüyorum. Pazartesi maçları biraz daha gole yakın maçlar oluyor. 1-1 ya da 2-1 skorları bana olası geliyor. Düşük oranlardan riske girmek yerine iki skor tahminine oynayabilirsiniz.

Tahmin: 2-1 Oran: 7.50
Tahmin: 1-1 Oran: 4.25

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder