Mart 07, 2020

Atletico Madrid - Sevilla İddaa Tahmini 07.03.2020

Atletico'da Thomas cezalı. Lemar sakat. Sevilla'da Oliver Torres ve Fernando cezalı.

Atletico'da Thomas yerine Llorente'yi orta alanda göreceğiz. Forvette Correa, Morata ve Felix üçlüsü yer alacak. Liverpool maçından sonra daha enerjik bir Atletico izliyorum. O maçın özgüveniyle Villarreal sınavını 3 golle ve istekli bir oyunla geçmişlerdi. Espanyol karşısında da bölüm bölüm iyi oynadılar. Bugün de kendi sahalarında Sevilla'ya üstünlük kurmaları bence zor olmayacaktır.

Diğer yandan Sevilla deplasman maçlarında iç sahaya göre daha fazla puan topladı. Bunun nedeni de dışarıdaki maçlara iyi başlayarak ve öne geçerek kendi sahalarına çekilmeleriydi. Çoğu iç saha takımı tepki verip skora gidemediği için puanları aldılar. Genelde ilk bölümlerde iyi oynayan ve öne geçen bir Sevilla görüyoruz. Bugün de böyle bir maç izleyebiliriz. Atletico ise geriden gelerek 1 ya da 3 puan alacaktır.

Sevilla'nın kadrosu çok net değil. Muhtemel 11'lerde Lopetegui'nin 5-3-2 ile sahaya çıkacağı görülüyor. İlerideki 3'lüden Suso'yu kenara alarak orta sahaya bir fazla oyuncu eklenebilir. Bu 11'in ne yapabileceğini fazla öngöremiyorum. Fakat orta sahası kalabalık bir takımla oyun da sıkışabilir. Bu anlamda erken bahsim olan KG var seçimi konusunda çekimserim. Sevilla 4-3-3 ve Suso'lu bir 11 ile sahada olursa KG var 6/10 oynanabilir. 5'li bir savunma görürseniz maça dokunmayın derim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder