Mart 05, 2020

Granada - Athletic Bilbao İddaa Tahmini 05.03.2020

Granada'da Soldado, Bilbao'da orta saha Dani Garcia cezalı.

İlk maçı 1-0 kazanan Athletic Bilbao 90 dakika üstün bir oyun oynamış rakibine alan ve pozisyon vermemişti. Bu maçta ise Granada ağırlıklı bir oyun izleriz.

Endülüs ekibi Bilbao'ya 1-0 yenildikten sonra ligde 3 maça çıktı. Bu 3 maçın da ortak özelliği teknik direktör Diego Martinez'in 4-2-3-1 olan sistemlerini değiştirerek 5-4-1'e geçmesi oldu. Bu sistemle Valladolid'i 2-1, Osasuna'yı 3-1 mağlup ettiler. Yedek ağırlıklı kadroyla geçtiğimiz hafta sonu Celta ile 0-0 berabere kaldılar. Bugün en önemli eksikleri Soldado olacak. Soldado'nun yerine Carlos Fernandez'i izleyeceğiz. Fernandez de gerek Soldado ile gerek tek forvet birçok kez 11'de çıktığı için tecrübeli forvetin yokluğu fazla sorun olmayacaktır.

Bilbao tarafına gelirsek ligdeki kötü gidişatlarını bir kenara koymak gerek. Ligde hedefsiz kaldılar ve konsantre olamıyorlar. Kupada ise bambaşka bir tablo çiziyorlar. Onlar da 3 stoperli 5-3-2 sistemi ile bugün sahada olacaklar. Dani yerine San Jose ilk 11'de bekleniyor.

Granada kazanır ya da beraberlik arasında gidip gelen bir oyun bekliyorum. 1-0 sonrası Bilbao bu skora güvenerek hareket etmeyecektir. Üretken olmak ve pozisyona girmek zorundalar. Diğer yandan Granada gol yediği anda tur için 3 gol bulmak zorunda. 1-1 ya da 2-1 skorlarına yakınım. Tur Bilbao'ya yakın ama Granada yenilmeden yarı finali tamamlayabilir. 6/10 TGS 2-3 bahsini öne koyarım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder