Mart 01, 2020

Real Madrid - Barcelona İddaa Tahmini 01.03.2020

Real Madrid'te Asensio ve Hazard sakat. James, Jovic, Nacho kadroda yok. Rodrygo cezalı. Barcelona'da Sergi Roberto, Dembele ve Suarez sakat. İyi haber Jordi Alba iyileşti.

Real açısından ligi kazanmak önemli. Tüm konsantrasyonları La Liga'ya diyebiliriz. Son iki haftada yaşadıkları puan kaybıyla Barça'nın gerisine düştüler. Şimdi tekrardan öne geçme şansları ellerinde. Isco, Vinicius ve Benzema'lı bir 11 sahada görebiliriz.

Diğer yandan Setien ilk El Clasico'suna çıkıyor. Valverde'li El Clasico'lara göre Setien'in çok daha iyi ve cesur bir futbolla Real'in üzerine gideceğini düşünüyorum. Tecrübeli teknik adam 4-4-2 ya da 4-3-3 arasında bir tercih yapacak gibi gözüküyor. Büyük ihtimalle Jordi Alba'yı riske ederek sol bekte görev verecektir. Sistem olarak da 4-3-3 ile sahada olacağını düşünüyorum. Hatta forvet hattından 9 numara olarak Braithwaite'i izleyebiliriz. Danimarkalı oyuncu üst düzey bir oyuncu değil. Fakat şu anda Barcelona'nın ihtiyacı olan hazır bir forvet. Eibar maçında sonradan oyuna girerek 10 dakikalık bölümde 2 gole de katkı vermeyi başardı. Braithwaite asist özelliği çok yüksek bir isim, her iki kanada da deplase olabiliyor, hem Griezmann hem de Messi'yi tamamlayabilecek bir forvet. İlk 11'de çıkmasa dahi sonradan da oyuna katkı verebilir.

İki taraf adına hareketli ve skora dönük bir maç izleriz. Son iki El Clasico'ya göre gollü geçeceğini düşünüyorum. 8/10 2.5 üstü bahsini öne koyarım. Beraberlik olasılığını düşük görüyorum. İki taraf adına 2-1 skoruna yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder