Mart 10, 2020

Eibar - Real Sociedad İddaa Tahmini 10.03.2020

Eibar'da forvet Enrich, sağ açık Pedro Leon, orta saha Diop, stoper Ramis ve Olivera kadroda yok. Real Sociedad'ta önemli bir eksik yok.

Erteleme maçında Bask bölgesinden iki ekip derbide karşılaşıyor. Genelde Mendilibar hafta içi maçlarında rotasyon uygular. Bugün de Leon, Diop ve Enrich'i dinlendiriyor. 4-2-3-1'li bir sistem, Takashi Inui ve Kike Garcia'yı ilk 11'de izleyeceğiz. Takımın vazgeçilmezi Orellana da sahada olacak.

Real Sociedad tarafında Barcelona karşısında dinlendirilen Januzaj, az süre alan Willian Jose ve Oyarzabal'ın ilk 11'de başlaması bekleniyor. Sürpriz olan ise Odegaard'ın dinlendirilme tercihi olabilir. Yıldız isim kulübede başlayacak gibi gözüküyor.

Eibar için Orellana nasıl vazgeçilmezse, Sociedad adına da Odegaard bu sezonun olmazsa olmazı oldu. Her maçta 90 dakika sahada yer alarak sağlıklı bir sezon geçirdiğini söyleyebilirim. Sadece Kasım ayı başındaki iki maçta sakatlık problemi olmuştu. Deplasmanda Granada ve içeride Leganes maçları. Leganes ile 1-1 berabere kalan Sociedad, Granada'yı ise 1-2 yenmişti. Kupa maçlarının yoğun olduğu dönemde ise Odegaard'ı iki maçta dinlendirmişlerdi. Leganes-Sociedad müsabakasında 2-1 yenildiler. Athletic Bilbao'yı ise 2-1 mağlup ettiler. Odegaard'sız da gol atabilen bir Sociedad olduğunu söyleyebiliriz.

İki taraf adına da kritik bir müsabaka olacak. Son Mallorca yenilgisinde kötü bir görüntü veren Eibar tehlikeli bölgeye yaklaştı. Bu maçta kıpırdanma göstermeliler. Diğer yandan Sociedad skorsuz tutulması zor bir takım. Portu, Oyarzabal ve Januzaj gibi isimleri ile gole Eibar'a göre daha yakın olacaklar. 1-1 ya da 1-2 skorlarını düşündüm. TGS 2-3 seçimini biraz daha öne koyarım. 6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder