Mart 08, 2020

Real Betis - Real Madrid İddaa Tahmini 08.03.2020

Real Betis'te Feddal sakat. Real Madrid'te Asensio, Hazard sakat. Carvajal, Nacho, Jovic, Isco, Brahim Diaz kadroda yok.

Real Madrid'te sağ bek Carvajal ve joker yedek Nacho'nun yokluğunda stoper özellikli Militao sağda forma giyebilir. Bir başka tercih de ilk Zidane döneminde sağ bekte görev yapmış olan Lucas olabilir.

Real Madrid El Clasico'nun ilk yarısını kalecileri sayesinde aşabilirken, 2. yarıda daha iyi bir oyun ortaya koyarak galip geldiler. Uzun bir zamandır ortalarda görünmeyen Mariano'nun girer girmez skor bulması bugün oynanacak müsabaka için de önemli bir çıkış. Büyük ihtimalle Mariano'yu 2. yarıda sahada göreceğiz.

Real Betis düşme hattına yaklaştı. Kritik bir eşikteler. 6 maçtır galip gelemiyorlar. Önümüzdeki iki hafta Endülüs derbileri oynayacaklar. Sevilla ve Granada ile yapılan maçlarda kötü sonuçlar almaları halinde düşme potasına girerler. İyi de oynasa kalesinde basit pozisyonlar veren bir Betis izliyoruz. Joel'in kurtarışları olmasa oynadıkları tüm maçlarda daha fazla gol de yiyebilirlerdi. Real Madrid birden fazla gol bulabilir bugün. Bu da kazanmaları için yeterli olacaktır. 1-2, 1-3 skorlarına yakınım. Real Madrid kazanır seçimini öne koydum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder