Şubat 12, 2022

Atletico Madrid - Getafe İddaa Tahmini 12.02.2022

Atletico Madrid'te stoper Gimenez, Griezmann ve yeni transfer Wass yok. Getafe'de orta saha Alena, bek Olivera ve forvet Sandro sakat. 

Atletico Madrid bu maçın ardından hafta içi erteleme maçında yine kendi sahasında Levante'yi ağırlayacak. Önündeki bu iki maçı kazanması halinde üst sıralara doğru tırmanışa geçen bir Atletico izleyebiliriz. Peki Atletico Madrid bu iki maçı rahat kazanır diyebiliyor muyuz, tabi ki hayır. Savunması bir türlü güven vermeyen çok basit goller yiyen Madrid ekibi için rahat konuşabilmek zor. 

Getafe'nin iyi oyunu sürüyor. Deplasmanda Villarreal ve Sevilla gibi 1-0 yenildiği maçlarda dahi rakiplerine oyunu teslim etmeyen ve dağılmayan bir Getafe izledim hep. Bugün tek sıkıntıları bence Alena olacaktır. Sandro'nun yerini Borja Mayoral ile doldururlar. Alena yerine ise Oscar'ın süre alması bekleniyor. Takım Alena'nın liderliğine alıştığı için Oscar ile uyumda zorlanabilir. 

Madrid bölgesinden iki takımın maçı çekişmeli geçecektir. Alena olsaydı Getafe yenilmez seçimi için riske girmeyi seçerdim. Getafe 2 fark yemez bahsini oranı düşmüş olmasına rağmen öne koyduğumu söyleyebilirim. 7/10  1-0, 1-1 skorlarına yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder