Şubat 26, 2022

Mallorca - Valencia İddaa Tahmini 26.02.2022

Mallorca'da Baba sakat. Valencia'da kaleci Cillessen, bekler Gaya ve Correia sakat. Lato cezalı. 

Mallorca son 3 haftada 2 kez içeride oynarken iç saha avantajını 6 puanla taçlandırmayı başardı. Düşme potasının üzerine çıktı ama hala durumları kritik diyebiliriz. Vedat takviyesi Ada ekibi için nokta atışı bir transfer oldu. 

Valencia'ya bakarsak hafta içi Kral Kupası rövanşına çıkacaklar. Bilbao deplasmanında olacaklar. Ligde görünür bir hedefleri yok. Orta sıralardalar. Kupa maçı hiç şüphesiz daha önemli olacaktır. Bugün Guedes ve Soler dinlendirilebilirler. Sağ bekte hem Gaya hem de Lato'nun yokluğu sonrası genç takımdan Vazquez sol bekte görev yapacak. 

Yarasalar deplasmanda oynadığı 12 maçın sadece 2'sinde ilk golü atan taraf olmuştu. Atletico Madrid ve Barça deplasmanlarında ilk golü bulmuşlardı. Bordalas'ın oyun felsefesi genelde gol yedikten sonra rakip kaleye gitme üzerine kurulu olunca Valencia hep geriden gelen taraf olmak zorunda kalıyor. 

Mallorca'nın daha aktif ve belirleyici olacağı bir maç bekliyorum. Kazanabilirler mi emin değilim ama ilk golü atma bahsini denemeye değer görürüm. Mallorca ilk golü bulur 7/10 oynanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder