Şubat 13, 2022

Levante - Real Betis İddaa Tahmini 13.02.2022

Levante'de stoperler Postigo ve Mustafi, orta saha Campana sakat. Forvet Roger Marti cezalı. Real Betis'te Canales karantinada. Yeni bir eksik yok. 

Levante için bu sezonu kurtarmak artık zor. Bir ışık da vermiyorlar. Zaman zaman parlamalar yaşayabilirler ama istikrarlı bir şekilde Getafe ya da Elche'nin yaptığı gibi yukarı bir tırmanış yapamazlar. Altyapıdan gelen Lisci yakından tanıdığı altyapı ürünleri Pepelu ve Pubill'e haddinden fazla güveniyor. Getafe maçında ilk yarıyı 2-0 yenik kapatınca, 2. yarıya 3 değişiklikle başlayan Levante'de oyundan çıkan iki isim bu genç oyunculardı. Bu genç isimleri yılanların önüne atmaya ne gerek var. Lisci'nin takıma hakim olduğunu söylemek zor. Kış transfer döneminde takıma katılan Caceres'ten bir an önce faydalanması gerekiyor. Caceres hırsıyla, defans olmasına rağmen golcü kimliği ve lider özelliği ile çok önemli bir isim. Biraz da Sergio Ramos'a benzetirim onu. Bakalım ilk 11'de şans bulabilecek mi?

Betis çarşamba günü yüksek tempolu bir kupa maçı oynadı. Vallecano'nun da gol şansları bulduğu güzel bir maç izledik ve kendi sahalarına 2-1 avantajını taşıdılar. Bugün önemli eksik Canales olacak. Pellegrini 3 kulvarda hedefe koşan bir takım yarattı. Bazı kilit taşları yerinden oynatmayarak istikrar sağladılar. Bugün bekler, orta saha ve forvetten 2-3 oyuncu değiştirerek sahada olacaktır. 

Levante'nin mutlak galibiyete ihtiyacı olması her zamanki gibi tempolu başlayabileceklerini gösteriyor. İlk yarıdan gollerin gelebileceği bir maç bekliyorum. İlk yarı 1.5 üstü güzel oranıyla denenebilir. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder