Şubat 06, 2022

Real Betis - Villarreal İddaa Tahmini 06.02.2022

Real Betis'te yeni bir eksik yok. Villarreal'de Dia milli takımda. Ruben Pena ve Coquelin sakat. 

Real Betis Kral Kupası'nda yarı finale kaldı. 9 Şubat'ta Vallecano'ya konuk olacaklar. Hafta içi Sociedad'ı elerken kullandıkları 11'den bazı oyuncuları bugün dinlendirecekler. Stoperde Bartra, beklerde Sabaly ve Moreno, orta saha Edgar ve Carvalho, forvette Borja ve Juanmi yedekte başlayacaklar. 7 tane 11 oyuncusunu değiştirecek olan Betis için Pellegrini'nin etkili bir rotasyon yapacağını söylemek yanlış olmaz. 

Villarreal'e bakarsak Danjuma ve Gerard Moreno ikilisini forvet hattında görebiliriz. Chukwueze milli takımdan döndü mutlaka süre alacaktır. Orta alana Lo Celso takviyesi yaptılar. 2 kulvarda ilerleyen takım için Lo Celso etkili bir takviye olacaktır. Trigueros'un yorulduğu anlarda Emery Lo Celso'yu orta alandan hücuma dönük oynatmayı düşünüyordur. 

Bence bugün Betis'ten daha iyi bir Villarreal görebiliriz. Betis kendi sahasında 4, 4 atarak ilerliyor farkındayım ama içerideki bazı maçlarda Celta Vigo ve Sevilla gibi gol atamadan mağlup olduklarını da belirtmem gerek ki o maçlarda pek de varlık gösterememişlerdi. Bugün Villarreal ilk golü bulabilir. Oyunu kontrol de edebilir. Erken tahminimde 2.5 altı bahsini tavsiye etmiştim. Villarreal ilk golü atar seçimi de bugün için aklıma yattı. Hemen hemen iki bahsin oranı aynı. İkisi arasında bir seçim yapılabilir. Villarreal ilk golü bulur bahsini 7/10 denerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder