Şubat 27, 2022

Sevilla - Real Betis İddaa Tahmini 27.02.2022

Sevilla'da Rekik, Suso, Lamela sakat. Stoper Kounde ve Ocampos cezalı. Martial ve stoper Diego Carlos'un durumları net değil. Betis'te sağ bek Sabaly yeni eksik. Forvet Juanmi cezalı. 

Endülüs derbisine ev sahibi Sevilla sakat ve cezalı oyuncuları nedeniyle sorunlu çıkacak. Lopetegui'nin ekibi yeri geldiğinde Ocampos'un yokluğunu bile kapatmayı başardı bu sezon. Fakat tandemin ikilisi sahada olamazsa savunmada bazı aksamalar yaşayabilirler. Kounde, Carlos ve Rekik ile 3 stoperin yokluğunda orta sahadan devşirme Gudelj ve Fernando ikilisi stoperde yer alabilir. Orta sahanın ortasında ise Delaney şans bulacaktır. Fernando ya da Gudelj zaman zaman stopere geçmişlerdir ama yanlarında mutlaka Diego Carlos ya da Rekik'ten biri olmuştur. Şimdi ikisinin stoperde yer alması Betis'in değerlendirmesi gereken bir durum bana göre. Ev sahibi ekip skor üretmekte ise zorlanmayacaktır. 

Betis tarafına bakarsak Avrupa Ligi sonrası derbiye çıkıyorlar. Perşembe günü de kupada rövanş maçına çıkacaklar. 3 kulvarda dolu dizgin giden başarılı bir takımdan bahsediyoruz. Pellegrini her oyuncuyu hazır tutmaya ve kullanmaya çalışıyor. Hafta içi Zenit karşısında iki bek Alex ve Bellerin ile kaleci Rui Silva dışında as oyunculardan kimse 90 dakika sahada yer almadı. 

Her iki takımın da savunmalarının değil, hücumlarının daha güçlü olacağını düşündüğüm için 2.5 üstü gol bahsini 7/10 öne koyarım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder