Şubat 13, 2022

Real Sociedad - Granada İddaa Tahmini 13.02.2022

Real Sociedad'ta orta saha Zubeldia cezalı. Granada'da stoper German sakat. Stoper Duarte ve kaleci Maximiano'nun Covid durumları vardı ama testleri negatife dönünce kadroya eklendiler. 

Granada kış transfer döneminde Darwin Machis ve orta saha Monchu'yu kaybetti ama bir sürü transfer yaptı. Adeta yeni bir takım kurdu diyebilirim. Kanat oyuncuları Raba, Uzuni, Alex Collado, defansif orta saha Petrovic ve forvet  Arezo ayaklarının tozuyla gelir gelmez Real Madrid maçında kimisi ilk 11, kimisi sonradan oyuna girerek sahada yer aldılar. 

Robert Moreno Aralık ayının son günlerine doğru istikrarlı bir takım yaratabilmiş ve iç sahada üst üste galibiyetler alabilmişti. Şimdi takım yeniden değişti ve bütünlüğü yakalamaları bence uzun bir zaman alacaktır. Kış döneminde 5 yeni oyuncuyu takıma katmak bence biraz tehlikeli. Özellikle bu kadar oyuncuya ihtiyacın yokken. Takımın yapısı bozulabilir. 

Sociedad tarafına bakarsak iki maçtır 0-0'larla kısır bir dönemdeler. Oyarzabal ve Isak formsuz olunca 2., 3. golcüler çıkaramıyorlar. Getafe'nin savunmasını büyük maçlar haricinde yeterli bulmuyorum. Real ve Barça'ya karşı kapanarak oyunu idare edebiliyorlar ama ilerde oynamayı seçtiklerinde geride fazla boşluklar bıraktıklarını söylemek yanlış olmaz. 

Sociedad'ın skora gidebileceği bir maç olacaktır. Granada da pozisyonlar bulur ama hücumdaki yeni isimler son pasları forvetlerle buluşturmakta zorlanabilirler. Ev sahibi ilk yarıda skor üretebilir. Real Sociedad ilk yarı bahsi 6/10 oynanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder