Aralık 29, 2022

Atletico Madrid - Elche İddaa Tahmini 29.12.2022

Atletico'da sağ bek Molina, orta saha Witsel ve Rodrigo de Paul sakat. Elche'de bek Josan sakat. Orta saha Gumbao cezalı. 

Ligin dibindeki Elche yeni teknik direktörü Pablo Machin ile milli arayı geçirdi. Machin Girona ile iyi bir çıkış yakalamış gelecek vadeden bir teknik adamdı. Sevilla'ya geçmişti hemen ardından ama istenilen seviyeyi yakalayamadı. Espanyol ve Alaves maceraları da oldu ama kısa sürdü. 1.5 sene sonra tekrar La Liga'ya döndü. Elche'nin kaliteli bir kadrosu var, sistemi oturtmak ve doğru oyuncularla yola çıkmak gerekiyor. Machin bunu yapabilecek bir teknik adam. Özellikle Ocak ve Şubat aylarında belli bir çıkış yakalayacaklarını düşünüyorum. 

Atletico bu sezon evinde hiç güven vermedi. Bir gol bulsa da 2.'yi getiremeyen oyunu koparamayan ve her defasında kalesinde goller gören bir Atletico izledik. Bugün de farklı olacağını sanmıyorum. Atletico'ya deplasmanda güvenelim ama iç sahada hele ki bu oranlardan sakın güvenmeyin. 

Elche'nin puan alacağını düşünüyorum. 02 Çifte şansı öncelikli seçimim olur. 6/10 Bu bahsi fazla sürpriz bulanlar Elche 0.5 üstü gol bahsini deneyebilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder