Aralık 30, 2022

La Liga 15. hafta Cuma İddaa Tahminleri

GETAFE-MALLORCA

6.5 KART ÜSTÜ
Aguirre yönetimindeki Mallorca için deplasmanlardan puan çıkarmak hiç sorun değil. Ligin üst sıralarındaki ekipleri bile dize getirmeyi başardılar. Getafe düşme potasına girmemek için uğraş veriyor ama istikrarlı değiller. Çekişmeli maçta kartlar öne çıkmalı.


CADİZ-ALMERİA

VAR
İki takım da sallantıda oldukları dönemler geçirse de teknik değişime gitmediler. Farklı oyuncuları takıma monte ederek oyunlarını oturtabildiler. Almeria hücum anlamında gole daha yatkın oyunculara sahip. Bunu da gösterirler. İki takım da skor bulacaktır.
 

CELTA-SEVİLLA

EV İY 0.5 ÜSTÜ
Kasım başında Carvalhal’ı, Ekim başında Sampaoli’yi getiren Celta ve Sevilla milli aranın ilaç gibi geldiği takımlardan. Sevilla adına sıkıntı Endülüs derbisindeki cezalar ve sakatlıklar nedeniyle kadro kurmakta zorlanacaklar. Celta ilk devrede golü bulabilir.


VALLADOLİD(2h)-REAL MADRİD

1
Valladolid’in yeteneklerinden biri savunma. Kendi sahalarında sadece 6 gol yediler. R.Betis ve R.Sociedad gibi ligin üstündeki iki ekibi golsüz tutmayı başarmışlardı. Real Madrid’te Tchouameni, Modric, Camavinga kadroda olmayacak. Ev sahibi 2 fark yemez.

NOT: Tchouameni, Modric, Camavinga takımla kafileye katıldılar, tatilden yeni döndükleri için sadece bir idmana katılabildiler ve kadroda olmaları beklenmiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder