Aralık 31, 2022

Barcelona - Espanyol İddaa Tahmini 31.12.2022

Barcelona'da önemli eksik Lewandowski'ydi. Fakat dün öğle saatlerinde yapılan itiraz nedeniyle Polonyalının cezası askıya alındı. Şu durumda kadroya alındı ve ilk 11'de. Barça'da başka eksik yok. Espanyol'da yedek forvet Dani Gomez cezalı. Bek Pedrosa ve orta saha Keidi Bare sakat. 

Bahis tahminini yazarken Lewa'nın yokluğuna göre tahmin yürütmüştüm. Her iki takım teknik direktörleri de planlarını buna göre kurgulamışlardır. Espanyol 5'li bir savunma ile sahada olacak. Orta sahası ile birlikte çizgi savunmayı iyi yapan ve beklerini Barça savunması arkasına sarkıtan bir Espanyol göreceğiz. Deplasman ekibinin tek sıkıntısı kaleci bölümünde olacak. Lecomte ya da Alvaro arasında bir tercih yapılıyor. Alvaro saçma goller yemeyi seven bir kaleci. Yüksek toplarda zamanlama hataları ile Espanyol'ı kazandığı maçlardan etmişti. Mutlaka Lecomte ile başlamak zorundalar. 

Espanyol'un direneceği, Barça'nın ise sabırla zamanını bekleyeceği bir maç göreceğiz. Gündüz oynanması da futbolcuları etkileyebilir. İlk yarı 1.5 altı bahsini 6/10 öne koydum. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder