Aralık 03, 2022

İspanya 2. Lig 18. Hafta Genel Bakış

ZARAGOZA-I.EİVİSSA

TGS 2-3
Escriba yönetiminde ligde iki maçta 2 beraberlik alan Zaragoza kendi sahasında mutlak 3 puan için sahada olacaktır. Ligin dibine demir atan I.Eivissa bir kez daha menajer değiştirdi. Lucas Alcaraz ile devam edecekler. İkisi de skor bulabilir. ‘TGS 2-3’ ideal.


MİRANDES-ALBACETE

0
Albacete kısıtlı kadrosuyla play off’ları zorlayan bir takım. Zaman zaman parlamalar yaşasalar da genel olarak dengeli bir gidişleri var. Mirandes alt sıralara yakın, özellikle iç sahada hedefleri hep 3 puan olmalı. Albacete'nin deplasman performansı yüksek. İkisine de karşı gelmiyorum. Beraberlik öne çıkmalı.


S.GİJON-LAS PALMAS

VAR
Abelardo yönetimindeki S.Gijon sezona büyük umutlarla başladı ama defansif olarak yeteri kadar istikrarlı olmayınca gerilere düştüler. Las Palmas Kanarya Adaları derbisini başarıyla geçti. Moralliler. Deplasman ekibi skor bulur. Karşılıklı goller izleriz.


VİLLARREAL B-LEGANES

Dep. 0.5 üstü
Son 4 deplasman maçında da gol bulan Leganes çift forvetle oynayan hücuma dönük bir takım. Villarreal B ligin en genç ekibi. Kolej takımı havasındalar. Ligde hedefleri yok. İki taraf adına da rahat bir maç olur. Deplasman ekibinin skor bulması tarafındayım.


ANDORRA-CARTAGENA

EN ÇOK GOL 2. YARI
İkisi de tek forvetle oynayan genç ve hırslı hocaların çalıştırdığı ekipler. Play off’lara göz kırpan ve bütçeleri dahilinde başarılı işler yapan takımları birbirine benzetiyorum. İlk bölümlerde baskı kontrollü olur. 2. yarıda oyun açılır ve goller izleriz.


R.SANTANDER-LUGO

2.5 ALTI
Lugo Galiçya’nın yıldız koçlarından Fran Justo ile ilk maçında Levante ile berabere kaldı. Justo gelecek vadeden koçlardan. Büyük ihtimalle kısa sürede deplasman ekibini yükseğe taşıyacaktır. R.Santander savaşçı bir ekip. Az gollü kısır bir mücadele izleriz.


EİBAR-HUESCA

İlk gol ev.
Şampiyonluk umudunu koruyan Eibar ve play off’lar için mücadelesini sürdüren Huesca karşılaşıyorlar. Eibar 3 haftadır galibiyete hasret, tekrar potaya girmek adına saldırmak zorundalar. Huesca deplasmanlarda genellikle bekleyen taraf. İlk golü ev sahibi bulur.


LEVANTE-MALAGA

2.5 ALTI
Levante 1-1 berabere kaldığı Lugo maçından yaralı çıktı. Menajerleri Calleja ve forvetleri Soldado cezalı. Malaga Pepe Mel yönetiminde deplasmandaki maçları defansif oynayarak atlatmaya çalışıyor. Levante baskı kurar, Malaga direnir. 2.5 altı ideal bahis.


PONFERRADİNA-BURGOS

2.5 ÜSTÜ
Ev sahibi 2 as stoperinden yoksun bu maça çıkıyor. Burgos’un da bir stoperi cezalı. Yeni menajer değişimine giden Ponferradina için çok daha önemli bir karşılaşma. Haftanın son maçında iki takım da istekli başlar. Yüksek tempoda en az 3 kez fileler sarsılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder