Aralık 07, 2022

İspanya 2. Lig 19. Hafta Genel Bakış

CARTAGENA-VİLLARREAL B

EV 1.5 ÜSTÜ
Cartagena kadro derinliği olan, yedekleri ile sonuca gidebilen bir takım. İç sahada son bölümlerde attıkları gollerle farkı açabiliyorlar. Villarreal B ligin en genç kadrosu, içeride topladıkları puanlarla ayakta kalıyorlar. Ev sahibi en az 2 kez skor üretir.


HUESCA-ANDORRA

YOK
Segunda’nın yeni takımı Andorra bu ligin kodlarına çabuk ayak uydurdu. 9 deplasman maçının sadece 1 tanesini üst skorla bitirdiler. Savunma kazanır taktiğini güzel uyguluyorlar. Diğer yanda Huesca son 8 iç saha maçında 1 gol yedi. ‘KG yok’ değerlendirilmeli.


TENERİFE-ALAVES

TGS 2-3
Alaves eksik kaldığı ve sinirlerin gerildiği bir maçtan 3 gol yiyerek mağlup ayrıldı. Üst sıralardan kopmak istemeyen ekip için önemli bir deplasman. Tenerife ise derbi mağlubiyetinin ardından içeride de yenildi. İstekli iki ekip birkaç gol izletirler.


BURGOS-EİBAR

İY 0
Eibar son maçını pazar oynarken Burgos pazartesi akşamı geç saatlerde Ponferradina deplasmanındaydı. Rakibine göre bir gün fazla dinlenen Eibar daha avantajlı olacak. İki takımın da şampiyonluk hedefi sürüyor. İlk devrede risk alınmaz, beraberlik öne çıkıyor.


LUGO-S.GİJON

10
Galiçya’nın alt lig ekiplerinden Arenteiro’daki başarısıyla Lugo’ya gelen Fran Justo iki maçında 4 puanla kısa sürede etkisini gösterdi. Lugo’nun yükselişini takip etmemiz gerek. S.Gijon 17 Ekim’den beri kazanamıyor. Ev sahibi haftayı en az 1 puanla kapatır.


I.EİVİSSA-R.SANTANDER

İlk gol ev.
Yeni menajeri Alcaraz yönetiminde ilk maçında Zaragoza deplasmanından yenik ayrılan I.Eivissa kısa zamanda çıkış yakalamak zorunda. R.Santander 3 maçtır galibiyete hasret. Her iki takım açısından kırılma müsabakası olabilir. İlk golü ev sahibinden bekliyorum.


LEVANTE-PONFERRADİNA

2.5 ALTI
David Gallego ile 3. maçına çıkan Ponferradina’nın puan kaybına tahammülü yok. Levante kendi sahasında sabırlı oynayan bir takım. Menajer Calleja ile 3 iç saha maçını da alt skorlarla bitirdiler. Deplasman ekibi bu futbola ayak uydurur. 2.5 altı değerli.


MALAGA-GRANADA

2
Endülüs bölgesinden iki ekip derbide karşılaşıyorlar. Granada üst sıraları hedefliyorsa deplasmanda da kazanmalı. Malaga Pepe Mel yönetiminde dipten kurtulmayı başaramadı. Yeniden bir teknik değişime gidebilirler. Granada’nın tecrübeli kadrosu bir adım önde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder