Nisan 23, 2023

Barcelona - Atletico Madrid İddaa Tahmini 23.04.2023

Barcelona'da Christensen, Dembele, Sergi Roberto sakat. Atletico'da Depay sakat. Kondogbia, Llorente cezalı. 

Barcelona açısından iyi haber Pedri ve De Jong'un iyileşmiş olması. Forvetler sustuğunda orta sahadan skor yapıcı oyunculara ihtiyaç duyan bir Barça izliyoruz son haftalarda. Bu iki oyuncunun katkısı Gavi'nin de ceza sahasında daha aktif olmasını sağlayacaktır. Sadece tek soru işareti Atletico gibi fiziksel kapasitesi yüksek bir takıma karşı Pedri ve De Jong'un maç eksiği özellikle ikinci yarıda sırıtabilir. Bu yüzden Barcelona öne geçerek oyunu kontrol etmek zorunda. 2. yarıda Atletico'ya dönecek bir oyun bekliyorum.

Atletico Madrid en iyi döneminde bile bu sahadan galip ayrılmayı başaramadı. La Liga'da şampiyon olurken dahi beraberlikle dönebilmişlerdi. Atletico lehine bir bahis ne kadar istesem de bu nedenle almam. Çünkü yine en iyi sonuç 1-1 beraberlik olur alabilecekleri. Llorente'nin yokluğunda Lemar'ın orta sahaya eklenmesi bekleniyor. 

İlk yarıda Barça'nın baskısına cevap vermeye çalışan bir Atletico görebiliriz. 2. yarıda ise roller biraz değişecektir. 1-0, 1-1 skorlarına yakınım. 2.5 altı bahsini öne koydum. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder