Nisan 29, 2023

Barcelona - Real Betis İddaa Tahmini 29.04.2023

Barcelona'da Sergi Roberto sakat. Real Betis'te Fekir, Victor Ruiz ve Sabaly sakat oyunculardı. Forvet Borja da sakatlandı. 

Üretkenlikte zorlanan Barcelona hafta içi beklediğim gibi puan kaybetti. Puan kaybı yenilgiyle oldu. 1-0 kazandıkları Atletico Madrid maçında da berabere kalabilirlerdi, şansları ile ayakta kaldıklarını söyleyebiliriz. Şu aralar futbollarının keyif verdiğini söylemek zor. De Jong ve özellikle Pedri'nin zamana ihtiyacı var gibi. 

Betis savunma anlamında çok başarılı bir takım değil. Ancak konu Real Madrid ve Barça olduğunda Pellegrini'nin takımı daha iyi motive ettiği bir gerçek. Süper Kupa'da Ocak ayında Barcelona ile 1-1 berabere kalan ve maçı penaltılara götüren bir Betis izlemiştik. Ligde kendi sahalarında Barcelona'ya 2-1 yenilmişlerdi. Real Madrid'e deplasmanda 2-1 yenilirken, evlerinde 0-0 berabere kalmışlardı. Bugün tehlikeli bir Betis izleyeceğimizi düşünüyorum. 

Barcelona öne geçse de maçın hiç bir bölümünde rahat edemez. 1-1 ya da 2-1 skorlarına yakınım. Betis 2 fark yemez bahsini 8/10 öne koydum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder