Nisan 02, 2023

Celta Vigo - Almeria İddaa Tahmini 02.04.2023

Celta'da kaleci Marhesin, yedek defans Mingueza ve Solari'nin sakatlığı sürüyor. Almeria'da orta saha Eguaras cezalı. Bek Akieme ve forvet El Bilal sakat. 

Celta iyi oyununun meyvesini son maçlarda aldı. Aradan önce aldığı üst üste iki galibiyetle düşme çizgisinin üzerine çıktılar. Artık oturmuş bir takımları ve sistemleri var. Carvalhal'ın oyun sisteminde Aspas'ı bile unutabiliyoruz ki Celta hep Aspas'ın oyununa endeksli bir takım olmuştu. Şimdi ise Aspas'ın üzerindeki yük kalkmış gibi gözüküyor. Carles, De La Torre ve Veiga gibi oyuncular La Liga'nın keyfini çıkarıyorlar diyebilirim. 

Almeria'ya gelirsek hücum anlamında potansiyelli bir takım olduklarını hep söylüyorum. Luis Suarez'in katılımıyla daha iyi olmalarını bekliyordum. Ancak oyun sistemleri merkez forveti arıyor gibi. El Bilal'in yokluğunda Suarez tek santrafor olarak iç saha maçlarında zorlanıyor. Sevilla deplasmanında olduğu gibi net pozisyonları kaçırdığında da Almeria için puan şansı azalıyor. 

Celta'nın golcü kimliğine ve iç sahadaki dominant futboluna güveniyorum. Celta kazanır ve toplam 1.5 üstü gol olur bahsini 7/10 denerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder