Nisan 09, 2023

Valladolid - Mallorca İddaa Tahmini 09.04.2023

Valladolid'te önemli bir eksik yok. Mallorca'da orta saha Baba, stoperler Copete ve Giovanni Gonzalez cezalı.

Valladolid'te 6-0'lık Real Madrid yenilgisinin ardından teknik değişim yaşandı. Pacheta yerine Uruguaylı Paulo Pezzolano göreve getirildi. Pezzolano genç bir menajer. Brezilya, Meksika ve Urugay'da takımlar çalıştırmış. La Liga havasını yakalayabilmek kolay değil. Arjantinli teknik adamlar La Liga'ya kolay adapte olup başarılı oluyorlar ama Urugaylı olarak bir tek Betis'i çalıştıran Poyet aklıma geliyor. Pezzolano için de çok iyimser düşünemiyorum. 

Mallorca'da defanstan eksikler var. Aguirre genelde stoper üçlüsünde değişimler zaten yapıyor, zorluk çekeceklerini düşünmüyorum. Baba'nın yokluğunda hücuma bir fazla oyuncu çıkarabilir. Kadewere ve Kang Inn kenarlardan Vedat'ı destekleyecek gibi gözüküyor. 

Kalabalık savunmalarla duran topların öne çıkacağı bir maç olabilir. Biraz daha 0-0 gidecek ve atan kazanıra dönen bir müsabaka bekliyorum. Mallorca'nın düşme hattının üzerinde 5 puan avantajı var. Deplasmanlarda iyi bir Mallorca izleyemiyoruz. Avantajını korumak adına her zamanki gibi kontratak futbolunu tercih edecektir. KG yok seçimini 6/10 öne koydum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder