Nisan 01, 2023

Cadiz - Sevilla İddaa Tahmini 01.04.2023

Cadiz'de sağ bek Carcelen ve kaleci Ledesma cezalı. Orta saha Escalante, kanat forvet Ocampo, stoper Cala ve bek Zaldua sakat. Sevilla'da Fernando cezalı. Marcao, Rekik, Papu Gomez sakatlığı süren oyuncular. 

Sevilla'da teknik değişim yaşandı. Sampaoli yerine Mendilibar göreve geldi. Mendilibar büyük hedefleri olan bir takım çalıştırmadı hiç. Ancak mantık olarak baktığımızda Sevilla'nın zaten bu sezon hedefi ligde kalabilmek bu anlamda doğru teknik adamı getirdiler. Mendilibar Eibar'la geçirdiği sezonlarda kısıtlı kadroları ile ligde kalmayı başaran bir teknik adam oldu hep. Sevilla'da ilk yapacağı şey yüzüne bakılmayan forvet Rafa Mir'i onurlandırmak olacaktır. Diğer yandan eski öğrencisi Jordan orta sahaya döner. Mendilibar 4-4-2'yi seven bir teknik adam. Sevilla'nın kadro yapısında çift forvet oynayabilecek uyumda iki oyuncu yok. Bu anlamda 4'lü savunma tamam ama ileriyi 4-3-3 şeklinde de kurabilir. Mendilibar takımlarının özelliği bekleri de hücuma çıkaran ve ceza sahasına bol orta yapan takımlar yaratmaktır. Acuna, Jesus Navas hatta Alex Telles bu sistemde çok önemli isimler. Aynı şekilde Bryan Gil'den de vazgeçemeyecektir. 

Cadiz de ligde kalmak için uğraşıyor. 4 maçtır yenilmediler ve beraberliklerle puan alarak ilerliyorlar. İki takım aynı puanda ve düşme hattında diyebiliriz. Çekişmeli bir maç izleyeceğiz. İkisi de gol için oynayacaktır. Pozisyon ve tempo izleriz ama skor anlamında takınabilirler. Bu yüzden korner bahislerini biraz daha ön plana çıkarırım. 9.5 üstü korner seçimi güzel oranıyla  denenmeli. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder