Mayıs 17, 2019

Alaves - Girona İddaa Tahmini 18.05.2019


Alaves'te orta saha Brasanac cezalı. Takashi sakat. Girona'da Stuani sakat. Borja Garcia cezalı.

Alaves'in bir hedefi kalmadı. Girona ise matematiksel olarak ligden düşmedi. Bir mucizeye ihtiyaçları var. Celta Vigo'nun yenilmesi, Girona'nın ise kazanması gerek. Girona ve Vigo'nun ikili averajları eşit. Bu durumda genel averaj hesaba katılıyor. Girona'nın -15, Vigo'nun da -9 averajı olduğuna göre, Katalan ekibi aradaki farkı kapatmak adına Alaves'i 7 farkla yenmek zorunda. Ya da Vallecano farklı bir şekilde Celta'yı mağlup etmeli.

Bir de işin gerçekçi tarafına bakalım. Girona geçen hafta kendi sahasında düşme mücadelesi verdiği rakibi Levante'yi ağırladı. 1-0 öne geçip 2-1 kaybettiler. Böyle bir final maçını tam da ellerindeyken kaybetmenin ardından matematiksel olarak olmasa bile psikolojik olarak düşmüş oldular. Bu maçtan bir beklentileri olacağını düşünmüyorum.

Alaves iyi bir sezon geçirdi. Bir ara Avrupa Ligi için bile umutluydular. Kadro kalitesi anlamında üst sıralar zordu. Zaten ligin sonları yaklaşınca beklediğim gibi gerçek yerlerine doğru indiler. Son 2 aydır galibiyetleri yok. İstekli bir oyun da oynamıyorlar.

Her iki takıma da kazanmak anlamında güvenmiyorum. Ufak bir beraberlik denemesi belki yapılabilir. Genel anlamda uzak durulması gereken bir karşılaşma.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder