Mayıs 05, 2019

Real Madrid - Villarreal İddaa Tahmini 05.05.2019


Real Madrid'te Ramos, Benzema ve Odriozola sakat. Bale, Cabellos ve Modric kadro dışındalar. Villarreal'de orta saha Caceres ve forvet Ekambi cezalı.

İki taraf adına da en golcü isimler Ekambi ve Benzema'nın olmaması maçı etkileyecektir. Geçen hafta da belirttiğim gibi son maçlarda sadece Benzema'nın gol attığı ve haftalardır takımı taşıdığı bir Real Madrid izliyoruz. Bale hiç ortalarda yok. Asensio ve Lucas ise maçlara yüzde yüz kendilerini veriyor gibi değiller. Bugün sonradan oyuna dahil olacak Brahim diaz ve Vinicius'un hareketlendirebileceği bir Real görebiliriz.

Villarreal'in ligde kalmak adına hala puana ihtiyacı var. Özellikle Valladolid'in onlardan sonra oynayacak olması da maçı etkileyecektir. Sonuçta rakiplerinin kaç puan alacağını bilemeden maça çıkacaklar. Ekambi'nin yokluğu önemli. Forvet hattında Gerard ile sahada olabilirler. Chukwueze ve Pedraza kenarlarda yer alacak. Bacca ve Trigueros'un 2. yarıda oyuna dahil olması beklenebilir.

Villarreal Barnabeu'da oynanan son 4 maçta rakibine bir kez yenildi. Bu istatistikle kendine güvenen bir Villa izleyeceğiz. İki taraf da bölüm bölüm iyi oynayabilir. Villarreal'in puanını biraz daha öne koyduğumu belirtmeliyim. 1-1 skoruna yakınım. Villarreal yenilmez bahsini 6/10 değerlendirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder