Mayıs 01, 2019

Barcelona - Liverpool Şampiyonlar Ligi Yarı Final İlk Maçı 01.05.2019


Barcelona'da Rafinha dışında eksik yok. Liverpool'da Firmino'nun durumu net değil. Ama yetişecek gibi gözüküyor.

Barcelona ligde yoğun bir haftadan geçti. Bir haftada 3 maç oynadılar ve galibiyetlerle erken şampiyonluğu elde ettiler. Artık tek hedefleri Liverpool maçları. Messi ve Suarez'in formda olduğu bir Barça izliyorum. Bir haftalık yoğun programda Jordi Alba, Busquets ve Sergi Roberto gibi isimlerle birlikte Valvarde tarafından kısım kısım dinlendirildiler. Bugün için gol arayan ve rakibinden daha iyi oynayan bir Barça izleyeceğiz. Ancak sadece Messi ve Suarez bir yere kadar yetebilir. Formsuz Dembele ve Coutinho'dan gelemeyen katkıya da ihtiyaçları var. İşte bu noktada beraberlik ihtimalini biraz daha yüksek gördüğümü söylemeliyim.

Liverpool tarafına bakarsak öncelikle hedefleri kendi yarı alanlarını kalabalık tutmak olur. Barça'dan orta alanda kapacakları topları Salah ile rakip kaleye taşımaya çalışacaklar. Bir gol bulmalarını beklerim. Genel anlamda Stegen'in kurtarışları kritik anlarda gelebilir.

2-1 ya da 1-1 skorları bana yakın geliyor. Beraberlik ihtimalini biraz daha yüksek gördüğümü söyleyebilirim. TGS 2-3 bahsi 6/10 oynanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder