Mayıs 02, 2019

Arsenal - Valencia Avrupa Ligi Yarı Final İlk Maçı İddaa Tahmini 02.05.2019


Arsenal'de Bellerin, Holding, Ramsey, Denis Suarez, forvet Welbeck oynamayacak. Valencia'da ise Cheryshev, orta saha Kondogbia sakat. Coquelin cezalı.

Valencia açısından kritik bölüm orta sahanın ortası. Marcelino sağ bek Piccini'nin sakatlığı sonrası genelde Wass'ı sağ bekte kullanmayı tercih ediyordu. Bugün Piccini'nin kadroda olması Marcelino'nun elini rahatlatacaktır. Böylelikle Wass orta sahaya Parejo'nun yanına çekilebilecek. İki teknik orta saha oyuncusu ile hücum oyuncularını iyi besleyen bir Valencia göreceğiz bugün. Orta alanda işin savaşma kısmını ise sağ kanatta görev alan Soler gerçekleştirecek.

Arsenal ligde son maçlarda yenilgiler alsa da bir önceki turda Napoli'yi gol yemeden elemeyi başardı. Emery'nin takımı Avrupa Ligi'ne daha iyi konsantre edebildiğini söyleyebiliriz. Bugün belki biraz Ramsey'in yokluğu aranabilir. Çünkü çoğu zaman Mesut oyun kurma anlamında temposuz kalabiliyor. Bir ikinci yardımcı aranabiliyor yanına. Iwobi ve Mikhitaryan'ın da 2. yarıdaki desteğine ihtiyaç duyulabilir.

Emery Avrupa Ligi maçlarında rakibi Marcelino'ya göre daha tecrübeli. İki teknik adam İspanya'da farklı takımlarda defalarca karşılaşmıştır. Bugün Valencia'nın ön alanını ev sahibine göre biraz daha etkili görebileceğimizi düşünüyorum. Yarasaların mutlaka skor bulacağını söyleyebilirim. Yüksek bir skor beklemiyorum. 2-3 arasına sıkışacak bir maç olur. Öne koyduğum tercih 7/10 Gol var bahsi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder