Mayıs 07, 2019

Liverpool - Barcelona Şampiyonlar Ligi Yarı Final Rövanş İddaa Tahmini 07.05.2019


Liverpool'da Keita, Firmino ve Salah sakat. Barcelona'da Dembele dışında önemli eksik yok.

Liverpool açısından ilk maçta son 12 dakika görev yapabilen Firmino'nun yokluğuna Salah da eklendi. İki yıldız oyuncusu olmadan turu geçmeleri zor. Tabi ki kendi sahalarında bazı yedek oyuncuların da kendilerini kanıtlamak isteyecekleri bir maç oynayacaklar. Shaqiri ve Origi'nin hücum bölgesinde yer alacağı bir Liverpool göreceğiz.

Diğer yandan Barcelona'ya gelirsek 3 golün avantajıyla deplasmanda topu rakibe vermeleri yetecektir. Nou Camp'ta 70'den sonra oynanan oyunun bir benzerini göreceğiz. Yenik durumda olan Liverpool rakibinin üzerine gittikçe geride açıklar verecektir. Bu oyun tarzı da Barcelona'nın oldukça işine gelir. İlk maçı hak eden bir Barça vardı. Sadece 2. yarının ilk 20 dakikalık bölümünde kalelerinde gol görebilirlerdi. Yoğun Liverpool baskısını Ter Stegen'in kritik kurtarışlarıyla kapadılar. Stegen bu bölümde turu bir anlamda Barça'ya getirdi diyebiliriz.

Liverpool ilk golü bularak umutlanmak ister. Bunu da başarabileceklerini düşünüyorum. Ancak Barcelona ilk yarı bitmeden istediği golü bularak turu bir anlamda bitirebilir. İlk yarıdan en az 2 gol bekliyorum. 2-2, 1-2 gibi skorlara yakınım. İlk yarı 1.5 üstü 6/10 oynanabilir. Barça yenilmez bahsine de karşı gelmem.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder