Mayıs 25, 2019

Barcelona - Valencia Kral Kupası Finali İddaa Tahmini 25.05.2019


Barcelona'da Ter Stegen, Rafinha, Luis Suarez ve Dembele sakat. Valencia'da Cheryshev dışında önemli bir eksik bulunmuyor.

Barcelona tarafına bakarsak Liverpool'a elenmesinin ardından Barça lig maçlarında as kadrosu ile mücadele etti. Valvarde bu maç için bir anlamda oyuncularını hazır tutmak istedi. Evet bugün eksikleri var. Suarez ve Ter Stegen'in yokluğunda kolay koparabilecekleri bir maç izlemeyeceğiz. Barça finallere ayrı konsantre olabilen bir takımdır. Bugün de Messi'ye karşı gelmeyi doğru bulmadığımı söylemeliyim.

Diğer taraftan Valencia Şubat ayından sonra iyi bir sezon geçirdi. Kupada finali hak etmişlerdi. Avrupa Ligi'nde de yarı finalden döndüler. Arsenal maçlarını baz aldığımızda etkili bir savunma yapılarının olmadığını söyleyebiliriz. Kaleye dikine giden ve ön alanda pas hatası yapmayan her takım Valencia'ya karşı net pozisyonlar bulabiliyor. Barcelona bu anlamda Suarez'i bugün arayacaktır. Fakat Malcom'un da değişik bir oyuncu olduğunu ve takımla uyumlu bir tablo çizebileceğini düşünüyorum.

Barcelona'da Ter Stegen'in yokluğu Valencia hücum oyuncularını fazlasıyla iştahlandırır. Yarasaların en az 2 gol bulmasını bekliyorum. Diğer yandan Barça'nın Kral Kupası psikolojisi farklı oluyor. Katalanlar da ön alanda skora gitmeyi başarır. Son dakikalara kadar heyecanlı bir maç izleriz. 3-2, 2-2 skorlarına yakınım. TGS 4-6 bahsini 7/10 öne koydum. Riske girmek istemeyenler için KG var seçimi ideal.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder