Mayıs 05, 2019

Huesca - Valencia İddaa Tahmini 05.05.2019


Valencia'da Kondogbia ve Cheryshev sakat. Huesca'da stoper Pulido ve orta saha Yangel cezalı.

Valencia'nın şampiyonlar Ligi hedefi sürerken, Huesca ligde kalmaya çalışıyor. Valencia açısından Arsenal maçları arasında oynanan zorlu bir maç olacak. Muhtemel 11'lere göre Valencia'da rotasyon beklenmiyor. Hafta içi süre almayan Ferran, Wass ve Coquelin 11'in dinlenmiş oyuncuları olacak. Guedes, Gaya, Parejo ve Rodrigo'da ise maç sonuna doğru yorgunluk belirtileri görebiliriz.

Girona gündüz oynanacak olan Getafe maçından 3 puan çıkarırsa Huesca'nın ligde herhangi bir umudu kalmaz. Gündüz maçı Huesca adına önemli. Ben 3 puan çıkarmalarını sürpriz olarak gördüğüm için Huesca tarafında yer alıyorum. Tabi ki gündüz maçından sonra tahminlerinizi yaparsanız ve Girona 3 puan almış olursa, Valencia kazanır bahsi yapılmalıdır. 

Huesca tarafına bakarsak Avila ve Gallego hücum hattı son haftalarda önemli işler yaptı. Hücumda organize olan bir takım izliyoruz. Son dakikaya kadar mücadelelerine şapka çıkartıyorum. Bugün de büyük ihtimalle kalelerinde gol görürler ancak kazanmak için herşeylerini ortaya koyacaklar.

2-1 ya da 2-2 skorlarına yakınım. Huesca yenilmez tercihini öne koydum. 8/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder