Mayıs 17, 2019

Sevilla - Athletic Bilbao İddaa Tahmini 18.05.2019


Sevilla'da Banega, Roque Mesa cezalı. Gonalons, Andre Silva, Carriço ve Wöber sakat. Athletic Bilbao'da önemli bir eksik yok.

Sevilla açısından Şampiyonlar Ligi şansı son puan kayıpları sonrası azaldı. Hem Getafe'nin hem de Valencia'nın puan kaybını beklemek hem de kazanmak zorundalar. Diğer yandan rakipleri de güçlü ve her şartta yenilmemeyi hedefleyen bir Bilbao karşılarında olacak.

Biraz da akılları rakiplerinde olan ve diğer maçlardan gelecek gollere göre şekillenebilecek bir maç bizi bekliyor. Bu yüzden taraf bahsine girmek konusunda net bir fikrim oluşmadığını söyleyebilirim. Sevilla Banega'nın yokluğunda organizasyonlarda sorun yaşıyor. Roque Mesa'nın da yokluğu Sarabia ve Fran'ın üstüne fazla yük bindirecektir. Bilbao gibi takım savunmasını iyi yapabilen bir ekip karşısında ceza sahasına forvetleri daha fazla sokabilecek oyunculara ihtiyaç duyacaklardır.

Bilbao tarafına bakarsak bir puan Avrupa Ligi'ni garantilemeleri anlamına geliyor. Bu anlamda maçı dengede götürmeye çalışacaklardır.

Sevilla Caparros yönetiminde çıktığı 10 resmi maçın sadece 2'sini 3.5 üstü skorla bitirdi. Bu maç için de en net tercih 3.5 altı seçimi 8/10 olacaktır. Biraz daha şansımı zorlamak istiyorum diyenler 2.5 altını yüksek oranıyla deneyebilirler. 6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder