Aralık 08, 2015

Şampiyonlar Ligi Son hafta Salı

* No bet *

Real Madrid-Malmö

Real Madrid'te kaleci Navas, Modric, Bale dinlendiriliyor. Ramos, Carvajal, Varane sakat.

Malmö'de forvet Rosenberg ve defans Bengtsson cezalı durumdalar.

Real Madrid'in amacı yok, liderliği garanti. Deplasman ekibi Shakhtar ile 3.lük yarışında. 2 handikaptan başka seçenek olmadığı için maça dokunmuyorum. Kalede Navas ve ideal defans oyuncuları yokken Real Madrid'in gol yemesi olasıdır bana göre. Özellikle duran top savunmasında ciddi zaaflar gösteriyorlar. Kalede Kiko Casilla'da yüksek toplarda tereddütler yaşayan bir kalecidir. Maç 2 farkta da kalabilir. Sistem kuponlarda değerlendirilebilir.

* TGS 2-3 gol *

Benfica'da stoper Luisao ve sağ bek Nelson Semedo forma giyemeyecekler.

Atletico'da Tiago ve Jackson sakat.

Benfica'ya beraberlik yetiyorken, her zamanki çift forvetli sistemlerinin dışına çıkabilirler. Atletico'yu 0-0'da tutma çabası yerine mutlaka üzerine gitmeliler bana kalırsa. Çünkü Madrid ekibi eninde sonunda gol bulacaktır maçta.

Ben Benfica'nın tek forvetle sahaya çıkarsa, Atletico'nun ilk yarıdan gol bulabileceğini düşünüyorum. Her zamanki sistemleri ile Jonas ve Raul Jimenez kenarlarda da iki atak oyuncusu ile başlarsa Benfica o zaman karşılıklı golün olacağı bir maç izleriz, maç da ortada olur.

1-1 ya da 1-2 skorlarına yakınım. İlk yarı Atletico kazanır bahsini sistem kupona alacağım. 

* IY beraberlik *

Sevilla-Juventus

Juventus ve City gruptan çıktılar. City kazanıp, Juventus kaybederse lider City olur. Juventus'a liderlik için bir puan da yetiyor çünkü City'i içeride ve dışarıda yendiler.

Sevilla ise 3. olmak için mutlaka kazanmalı. Ancak Emery kazanması gereken maçlarda bile dikkatli oynamayı sever. Sevilla bu sezon kalemi gole kapatayım takımı olmadı ne yazık ki. Bu maçta ise gol yemeden kazanmayı hedeflemek zorunda. Juventus'un beraberlik işine geliyorken, tempo yapması gereken takım Sevilla olacak. Forvette Llorente ile sahaya çıkmaları bekleniyor. Llorente ve Juventus geçmişini Emery kullanmak istese de Llorente'nin bitiriciliği yüksek bir forvet olduğunu söylemek zor. İlk yarısı beraberlikle geçilebilecek, 2. yarıda Sevilla'nın daha fazla risk alacağı bir maç bekliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder