Ekim 18, 2017

18 Ekim Şampiyonlar Ligi

Karabağ - Atletico Madrid

Karabağ'da önemli bir eksik yok. Atletico Madrid'te Juanfran kadroya alınmadı dinlendiriliyor.

Karabağ'ı iç sahada beğenmemek zor. Neredeyse 3 yıldır yakından takip ettiğim bu takımın içeride neler yapabileceğini sıklıkla gördüm. Eğer Atletico Madrid bu maça rahat bir şekilde 6 ya da 4 puanla geliyor olsaydı, Karabağ için bir umut olabilirdi. Ancak şu durumda Atletico'nun iki Karabağ maçından 6 puan çıkarmaktan başka çaresi yok. Bunu yapabilecek kapasiteleri olduğunu da biliyoruz. Şampiyonlar Ligi bu takımın asıl konsantre olduğu alanlardan. Roma, Karabağ'a basit goller attı oyunun ilk bölümünde. Karabağ daha oyunun içine giremeden Roma aslında maçı garantiledi. Geri kalan bölümde ise ev sahibinin mutlak üstünlüğü vardı. Belki çok pozisyon bulamadılar ama rakibi baskı altına aldılar. Hele ki son dakikalarda kaçan pozisyonları olmasaydı 2-2 içten bile değildi. Atletico'ya karşı da oyunlarından taviz vermezler. Topla oynayan taraf olup, etkili hücumlar yapmaya çalışacaklar. Simeone dersine iyi çalışmışsa sol bekten Agolli'nin çıkışlarını engellemeye çalışacaktır. Bunun içinde Carrasco'yu sağ açıkta görebileceğimizi düşünüyorum. Karabağ'ın en büyük problemi duran toplar. Atletico bir hava topuyla skor bulmakta zorlanmayacaktır. Karabağ'ın gol atmasını ise bu sefer zor görüyorum.

Atletico 0'a karşı kazanabilir. 0-1 ya da 0-2 skorlarına yakınım. 1.45'ten KG yok bahsini ne koyarım.

Barcelona - Olympiakos

İddaa açısından elimizde 3 handikap var. Burada Olympiakos'un o savunmayı yapıp yapamayacağı ve skor üretip üretmeyeceğini düşünmemiz gerek. 

Barcelona sezon başından beri savunmada güven veriyor. Savunma derinliğini kaybetmiyorlar. Pique hata yaparsa Umtuti yetişebiliyor. Ter Stegen'in kritik kurtarışları da savunmayı hep ayakta tutuyor. Bu sezon iç sahada Barcelona'nın handikaplarına bu yüzden karşı gelemiyorum. Gol yemedikleri için farklı yakalamaları çok zor olmuyor. Bugün de karşı gelmiyorum. Ama 3 handikaba göre 0 ihtimalini de yanıma aldım. 1.29 orandan 10 bahsinin yanındayım. 3-0, 4-0 skorlarına yakınım. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder