Ekim 24, 2017

24 Ekim Kral Kupası 4. tur ilk maçlar

Cartegana - Sevilla

Sevilla'da stoper Kjaer, sol bek Escudero ve orta saha Banega dinlendiriliyorlar. Orta saha N’zonzi, stoper Pareja ve Carriço ise sakat. Nolito, Correa, Ben Yedder, Jesus Navas, Krohn Dehli gibi oyuncular kadroda.

Hafta sonu dinlenen Ben Yedder ve Correa'yı 11'de bekliyorum. Keza Sarabia, Borja Laso, Ganso ve Krohn Dehli orta alandan hücumu destekleyecekler. Gayet etkili ve skor üretmekte zorlanmayacak tempolu bir Sevilla izleyebiliriz. Özellikle Correa geçen sezon Kupa maçlarına çok iyi konsantre olmuş ve başarılı maçlar çıkarmıştı. Bugün de birden fazla gol bulabilir. En az 3 gol bulabilecek bir Sevilla bekliyorum. 1-4 ya da 1-5 skorlarına yakınım. 1.80 orandan 3.5 üstü bahsini öne koydum.

Getafe-Alaves

İki takım da yedekleri ile sahada olacak. Muhtemel kadrolar şu şekilde;

Getafe: Emi Martínez; Molinero, Bruno, Gorosito, Olivera; Sergio Mora, Lacen; Fajr, Portillo, Chuli; y Ángel.

Alavés: Sivera; Vigaray, Maripán, Diéguez, Duarte; Wakaso, Pina; Burgui, Medrán, Katai; ve Bojan.

Alaves kötü durumda, kupayı düşünecek hali yok diyebilirsiniz. Kupa maçları genelde yedek oyuncuların kendisini göstermesi için bir fırsat oluyor. Alaves'in Getafe'ye göre daha geniş bir kadrosu var. Bunu da kullanabilirler. Katai, Wakaso, Burgui gibi oyuncular Alaves 11'ine girmeyi hak eden isimler. Diğer yandan Getafe, Levante maçında 11'de oynayan Portillo ve Fajr'ı kullanmak zorunda kalacak. Bu oyuncuların 2. yarıdaki yorgunluğu da maçı etkileyebilir. İki takım arasında kadro bazında fark göremiyorum. Bu yüzden 02 seçimiyle Alaves yenilmez 1.75'ten 7/10 alınabilir. 1-1 ya da 1-2 skorlarını görebiliriz.

Zaragoza-Valencia

Valencia'da Rodrigo, Zaza, Parejo, Guedes, Soler gibi as isimlerin kadroya alındığı haberi oranları lehlerine düşürdü. Ancak Yarasaların dar bir kadrosu var ve as isimlerini kadroya almaktan başka çareleri zaten yok. Fakat bu oyuncuların 11'de başlamasını beklemeyin. Yedek kulübesinde olacaklar. Kondogbia cezası nedeniyle kadroda yok.

Orellana ve Santa Mina forveti kenarlardan Nacho Gil ve Anreas ile desteklenecek. Maksimovic ve Pareja orta alanda. Lato ve Nacho Vidal da kanatlarda yer alacaklar.

Zaragoza organize bir takım. Segunda'da son 1.5 aydır çıkıştalar. Forvette eski Valencia'lı Vinicius Araujo yer alacak. Sağ açık Gürcü Papunashvili ve sağ bek Delmas ev sahibinin ataklarında yönlendirici oyuncular olacak. Valencia'nın oranları aldatıcı. Zaragoza bu maçta yenilmemeyi başarır. Önceliğim ikisinin de gol bulması. Sürpriz Zaragoza yenilmez bahsi alınabilir. 1.55'ten KG var bahsini 8/10 tavsiye ederim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder