Ekim 17, 2017

Şampiyonlar Ligi 17 Ekim

Real Madrid - Tottenham

Real Madrid'te Keylor Navas iyileşti 11'de olması bekleniyor. Bale, Carvajal ve Kovacic sakat. Bu üçlüden en önemli olan Carvajal. Bale zaten sakatlıkları nedeniyle son 1.5 sezondur ortalarda doğru dürüst gözükmüyor. Ancak Carvajal'ın hücum performansını Real Madrid arıyor. Getafe karşısında bile tüm atakları soldan yapmak zorunda kaldılar. O maçta genç Aatıf bekteydi. Bugün ise Nacho'nun forma giymesini beklerim. Beklerin sakatlığında Nacho bir joker defans oyuncusu olarak pek çok kez bek pozisyonunda oynadı. Daha çok solda onu izlemişizdir. Marcelo'nun geçen sezon yedeği olmadığı için Nacho ile yedekleniyordu. Sağda ise oynadığını pek hatırlamıyorum.

Tottenham, Real Madrid gibi ikide 2 yapmayı başardı. Dortmund'un iki Apoel maçı oynayacağı şu dönemde, Tottenham da avantajlıyken Real Madrid maçlarından 0 puanla ayrılmak istemeyecektir. Önümüzdeki iki maçta da mutlaka puanı ve golü hedefleyecekler. Tottenham bu sezon kendisini zorlayacak takımlarla oynamadı. Şu dönemden sonra Premier Lig ve ŞL'de fikstürleri zorlaşıyor. Dele Alli'nin cezası sürüyor. En önemli eksikleri de o bana kalırsa. Vertonghen ve Dembele iyileşti. Her ikisi de 11'de bekleniyor. Kane ve Son'lu hücum hattıyla Real Madrid'in sağ tarafından yapacakları bindirmeler bir hayli tehlike yaratacaktır.

İkisinin de gol bulacağı bir maç bekliyorum. Real Madrid adına 1.25 oran kadar basit bir maç izlemeyiz. 2-1 ya da 2-2 skorlarına yakınım. 1.50'den KG var bahsini öne koyarım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder